Disclaimer

Disclaimer

D&B Mobility B.V. (Kamer van Koophandel: 33248309), hierna te noemen D&B The Mobility Group, verleent u hierbij toegang tot www.werkenbijthemobilitygroup.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

D&B The Mobility Group behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.werkenbijthemobilitygroup.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide aanbieding van D&B The Mobility Group en/of haar entiteiten.

Beperkte aansprakelijkheid

D&B The Mobility Group spant zich in om de inhoud van www.werkenbijthemobilitygroup.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.werkenbijthemobilitygroup.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van D&B The Mobility Group.

In het bijzonder zijn alle vacatures op www.werkenbijthemobilitygroup.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.werkenbijthemobilitygroup.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan D&B The Mobility Group nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij D&B The Mobility Group.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van D&B The Mobility Group, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl