The Happy Few

The Happy Few

5 Star driver worden bij #TheHappyFew

Wij vinden jouw werkgeluk heel belangrijk. Wanneer jij goed in je vel zit en helemaal op je plek bent, dan straal je dat namelijk ook uit. Het gaat dus niet alleen om een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om persoonlijke en oprechte aandacht van jouw leidinggevende en collega's. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een paar gouden regels waar wij ons aan houden. We werken niet zomaar voor elke locatie. Alleen de mooiste, meest ambitieuze omgevingen waar welzijn en kwaliteit tellen. Ook zijn wij kritisch op wie wij in dienst nemen. En niet in de laatste plaats omdat niet iedereen zomaar in ons team past. Het gevolg hiervan is dat wij niet de grootste leverancier van mobiliteitsdiensten zijn in Nederland en eerlijk gezegd vinden wij dat wel prima. Zo blijven wij gelukkig, exclusief en een beetje speciaal:

  • Rijden in exclusieve auto's;
  • Zelf je uren inplannen;
  • Afwisselend werk;
  • Hecht team;
  • Je bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht.

Bekijk alle Mobility vacatures

Vind direct jouw ideale (bij)baan

"Het werken bij D&B The Mobility Group is elke dag afwisselend en uitdagend. Ik kan zelf kiezen waar en wanneer ik werk, maar ook wat voor type dienst ik wil draaien. Dit maakt het werk ideaal tijdens m'n studie. Natuurlijk is het rijden in de gaafste auto's en het werken met leuke collega's ook een reden dat ik hier met plezier werk! :)"

Waarom werken bij The Happy Few?

Hecht team

The Happy Few @ Schiphol Valet Parking

Rijden in exclusieve auto's

Privé Chauffeur @ The Happy Few

Flexibel je diensten inplannen

Hiker @ The Happy Few

Bekijk alle Mobility vacatures

Onze geschiedenis

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven. Met meer dan 500 chauffeurs, verkeersregelaars en hostesses en een track-record van ruim 25 jaar bedienen wij dagelijks een grote diversiteit aan corporate klanten, merken, vijfsterrenhotels, particulieren, zakelijke gebruikers en evenementenbureaus. 

Onze cultuur

We hebben het voorrecht om voor geweldige bedrijven, hotels en organisaties te werken. We verzorgen het vervoer van CEO’s, artiesten, VIP’s en hoogwaardigheidsbekleders. En we ondersteunen bij de meest vooraanstaande grootste of meest exclusieve evenementen, premières, productlanceringen en promoties van Nederland. Maar ook rijden wij deurwaarders, brengen we zo nu en dan gipsvlucht pechvogels in hun Skoda naar het werk en vervoeren we mensen met een glaasje teveel op naar huis. Wij ontmoeten bijzondere mensen, zijn aanwezig tijdens spectaculaire bijeenkomsten en rijden dagelijks in de meest luxe, innovatieve, bijzondere of snelste voertuigen op deze planeet. We draaien er niet omheen. Het is gaaf werk, maar niet voor iedereen weggelegd. We verwachten van jou een uiterst professionele instelling, discretie, een enorm gastgerichte instelling en het besef dat jij het niet kunt maken om met 220 kilometer per uur door de Schipholtunnel te schieten enkel en alleen om de sensatie te ervaren van de versnelling van de Aston Martin Vantage, de Mercedes-AMG GT of Tesla Model S P100D. Wij zijn heel duidelijk als jij dit niet begrijpt. Begrijp jij het wel, dan verpesten we je wel een beetje. Succes met de aanschaf van jouw eerste, echte koop-auto.  

Chauffeur

Afwisselend werk D&B

The Mobility Group biedt haar klanten kwalitatief hoogwaardige parkeer- en vervoersoplossingen. Of het nu gaat om chauffeursdiensten, valet parking, shuttle services, het hiken van leaseauto’s, parkeerbegeleiding of het volledig uit handen nemen van alle hostesses, garderobe, mobiliteit tijdens een event. Met ons track-record van ruim 25 jaar is onze klant verzekerd van onderscheidende service tegen scherpe tarieven. En jij hebt zo ongeveer de meest afwisselende en diverse bijbaan van Nederland… Of niet, als jij enkel als privé chauffeur wil werken. Ook dat kan.

De leukste studentenbanen

Wie wil dat nou niet? Een CEO van een beursgenoteerd bedrijf of een bekende Nederlandse DJ op de achterbank? Plaatsnemen achter het stuur van een dikke Range Rover, Maserati of Ferrari? Of backstage toegang tijdens concerten, optredens en evenementen? Dat zijn de krenten in de pap als jij werkt voor D&B The Mobility Group. Wij worden regelmatig ingeschakeld om het (VIP-)vervoer of de valet parking rondom prestigieuze evenementen te verzorgen. En wij verzorgen de chauffeursritten voor een grote schare aan bekende en minder bekende Nederlanders. Toch leuk, op deze manier jouw geld te verdienen. Bovendien is deze job prima op zo’n manier in te richten dat deze perfect aansluit op jouw privé situatie. Jij bepaalt wanneer jij werkt.

Chauffeur

Onze visie

We bevinden ons in een tijd waarin levens steeds drukker worden. We zijn altijd onderweg en goede mobiliteit wordt steeds belangrijker. En complexer met steden die verdichten, de wens naar autoluwte, stijgende parkeertarieven en de roep om een meer kwalitatieve leefomgeving ten koste van parkeergelegenheid. Met onze services focussen wij ons op total-peace-of-mind voor wat betreft de mobiliteit van onze klanten. Geen zorgen over zelf rijden, parkeren of het vervoer rondom een belangrijk evenement. Wij regelen het… deels, of we nemen alles uit handen. Want onze klant heeft het immers al druk genoeg.

De toekomst

Jij zal niet de eerste student zijn die zijn eerste ‘volwassen’ baan scoort dankzij jouw werk bij D&B The Mobility Group. Ook onze klanten zijn doorlopend op zoek naar talent. Hoe lekker is het als zij jou al kennen, weten dat jij betrouwbaar bent en jij bepaalde kwaliteiten bezit om jou naar binnen te trekken bij hun organisatie. En andersom, ook jij hebt het hotel, bedrijf of de evenementenorganisatie leren kennen. Onze ervaring leert dat dit een goede basis oplevert voor the perfect match.

Denk jij dat jij het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Je hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt opklimmen in de security sector. Maak dan vandaag nog een afspraak met onze recruiters bij ons op kantoor in Amstelveen. Weet jij hen te overtuigen, dan heb jij het blijkbaar in je. Je hoort bij:

#TheHappyFew

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Groet,

Lisa Vet | 06 - 29 67 88 13 | WhatsApp bericht

Diem Goudmijn | 06 - 21 95 63 79 | WhatsApp bericht

Bekijk vacatures

Lisa Vet Hi!
Ik ben Lisa Vet.
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!
Klik op de vacature knop om te solliciteren en dan spreken wij elkaar snel!
Diem Goudmijn Hi!
Ik ben Diem Goudmijn.
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!
Klik op de vacature knop om te solliciteren en dan spreken wij elkaar snel!
Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl