Chauffeur

Waarom aan de slag bij D&B The Mobility Group?

D&B The Mobility Group is een snelgroeiend bedrijf in de markt van chauffeursdiensten en andere mobiliteitsoplossingen. Wij zijn voornamelijk actief in regio Amsterdam. En dat is maar goed ook! Door het steeds drukker wordende verkeer in en rondom de stad Amsterdam, de parkeerschaarste en de hoge parkeerkosten, vragen onze klanten steeds meer naar jonge, energieke studenten met passie voor autorijden!

Werken bij ons is afwisselend, uitdagend en perfect te combineren met (bijvoorbeeld) een studie. Wij bieden jou tal van mogelijkheden. Leidinggevende ervaring opdoen, al tijdens jouw studie? Dat kan. Wij werken voor enkele van de meest toonaangevende organisaties en evenementenbureaus in Nederland.

Lees meer over D&B The Mobility Group

Waarom aan de slag bij D&B The Mobility Group?

Wil je geen vacature missen?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste vacatures die voor jou interessant zijn.

Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl