Chauffeur

Hiker | regio Amsterdam / Schiphol

Als Hiker rijd jij voor de gaafste merken, denk maar aan bijvoorbeeld Audi, Jaguar en BMW. Als hiker neem je de zorg weg van de klant door het ophalen en terugbrengen van de auto. Maar ook steeds meer bedrijven zoals leasemaatschappijen hebben hikers nodig om bijvoorbeeld lease- of huurauto’s op te halen of weg te brengen naar hun klanten. Als hiker zorg je er dus dat auto’s veilig van A naar B gebracht worden.

Locatie: regio Amsterdam en/of Schiphol
Beschikbare werkdagen: maandag t/m zondag
Werktijden: Tussen 06:30 en 22:30 uur 

Wat wij vragen

 • In het bezit van rijbewijs B. minimaal 6 maanden;
 • Minimaal 1 dag per week beschikbaar;
 • Veel verantwoordelijkheidsgevoel om goed werk af te leveren;
 • Je hebt duidelijk affiniteit voor auto’s;
 • Je beschikt over studentenreisproduct of eigen vervoer;
 • In een pak werken? No problem!

Wat wij bieden

 • Rijden in vele droomauto's en andere mooie auto’s;
 • Afwisselend werk op basis van oproep. Een keer wat anders? Wij bieden verschillende soorten chauffeursdiensten aan;
 • Jij bent planner en baas van je eigen werkrooster;
 • Een team van leuke gezellige collega’s;
 • Elke vier weken salaris uitbetaald op basis van een mooi uurloon, inclusief vakantiegeld;
 • Een kijkje in het bedrijfsleven met allerlei interessante en succesvolle mensen. Erg handig voor je eigen netwerk voor later na je studie.

Hoe een dag eruit ziet als Hiker bij D&B

Je begint de dag fris en fruitig. Na je ontbijt trek je je nette pakschoenen aan en vertrek je richting de klant. Eenmaal aangekomen bij de klant zie je een Audi RS6 in de straat staan. Je vermoeden wordt door de klant bevestigd wanneer je de autosleutel van de RS6 overhandigd krijgt. Met de grootste glimlach wens je de klant een fijne dag toe.

Gaaf! Een Audi RS6, die heb je nog nooit gereden. Je start de auto en vertrekt op eigen tempo richting de merkdealer. Zodra je het terrein oprijdt parkeer je de auto netjes in het vak en noteert het vak-nummer waarin de auto geparkeerd staat. Je loopt naar de servicebalie en levert daar de autosleutel in. Aan het einde van de middag krijg je te horen dat de auto gereed is en opgehaald mag worden. Wanneer je de sleutel hebt, kan je weer terug naar de klant. Je geeft het serviceformulier en vermeld eventuele bijzonderheden. De sleutel is ook altijd wel handig om terug te geven, al hou je die stiekem liever zelf. Je hebt je taak als hiker volbracht en kan die RS6 van je “wish to drive”-lijst afstrepen. Hoppa!

Ook bieden wij Hiker diensten aan voor een van de mooiste verhuurbedrijven ter wereld. Op de locatie Schiphol wordt jij een van de Hikers en kan je in een 8-uurs dienst de mooiste auto's rijden. Jij zorgt ervoor dat de auto's veilig en netjes van de parkeergarage naar de wasstraat of opslagplaats wordt gereden. Uiteraard moet je wat administratieve handelingen doen maar je krijgt hiervoor een duidelijke uitleg en een inwerkdienst.

Koffie?

Heb ik zojuist jouw ideale (bij)baan én jou als persoon omschreven? Solliciteer vandaag nog en zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie.

 • CV
 • Motivatiebrief inclusief welke of hoeveel dagen je per week beschikbaar bent
 • Niet verplicht maar wel extra fijn: een foto, zodat we achter jouw verhaal een gezicht in beeld hebben :-)

  Hopelijk tot snel!

  Met vriendelijke groet,

  Arthur van Diest - 020 - 702 73 23 / 06 - 11 16 60 03
  Edmar Verheij - 020 - 702 73 01 / 06 - 21 95 63 79

  Recruiters D&B The Mobility Group

  Sollicitatieproces

  Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

  Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

  Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

  Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

  Sollicitatieproces
  Over D&B The Mobility Group

  D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

  Meer over The Happy Few
  Contactgegevens

  D&B The Mobility Group
  Gondel 1
  1186 MJ Amstelveen

  020 751 66 77
  werken@db.nl