Chauffeur

Valet Parker | Schiphol (student)

De koning van het inparkeren, zo sta jij in je omgeving bekend. Je zit graag in een auto en je vindt het een uitdaging om zo netjes en veilig mogelijk van A naar B te rijden. Klinkt bekend? Dan is dit jouw droombaan! Als Valet Parker bij D&B ben je onder leiding van de Shiftleader samen met je medecollega’s verantwoordelijk voor het verrijden en parkeren van een groot aantal auto’s op Schiphol Airport. Vanaf het moment dat jij de autosleutel overhandigd krijgt tot jij deze weer inlevert, ben jij verantwoordelijk voor het op een veilige en correcte manier parkeren en terugbrengen van de auto.

Locatie: Schiphol
Beschikbare werkdagen: maandag t/m zondag

Wat wij jou bieden

 • Je mag veel droomauto’s en andere mooie auto’s verrijden;
 • Eigen BAAS van jouw werkrooster: via onze app plan jij jezelf in;
 • Een goed salaris en vakantiegeld ook direct uitbetaald;
 • Keuze uit diensten doordeweeks als in het weekend;
 • Ongekend gezellig werksfeer door de vele leuke collega’s;
 • Afwisselend werk. Een keer wat anders? Wij bieden allerlei verschillende soorten chauffeursdiensten aan.

Wat wij van jou vragen

 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Minimaal 1 dag per week beschikbaar;
 • Duidelijk affiniteit met premium service en met auto’s;
 • Veel verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je beschikt over studentenreisproduct of eigen vervoer;

Een dag als Valet Parker op Schiphol 

Check eerst onze video op Instagram of linkedin om de sfeer te proeven!
De P6 parkeergarage op Schiphol is jouw basis. Hier parkeren namelijk de klanten die van te voren een reservering hebben gemaakt en gebruik willen maken van de Valet Parking. Een werkdag op deze drukke locatie is verdeeld in shifts van circa 6 á 8 uur. In de shift ben jij samen met de overige teamleden verantwoordelijk om alle auto’s van P6 weg te brengen naar een groot opslagterrein, gelegen ergens tussen de landingsbanen van Schiphol. En uiteraard moeten deze auto’s ook weer terugkomen. Per auto ben je ongeveer 10 minuten bezig, waarvan je er 7 rijdend zal spenderen. Bij deze procedure krijg jij o.a. te maken met schadecontroles en de registratie van parkeerplaatsen en gereden kilometers.

Een dag als Valet Parker op Schiphol betekent in een reeks verschillende auto’s rijden. Welk automerk het is, groot of klein, oud of nieuw, 60 of 600pk, het maakt voor jou niet uit. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de klant de auto weer in dezelfde staat op kan halen bij terugkomst van een vakantie of zakenreis.

Je kijkt terug op een dag waarbij je tot wel 20 verschillende auto’s hebt gereden. Voor dat je weggaat fluister je naar je collega’s van de volgende shift dat er weer veel mooi tussen zat en je als klap op de vuurpijl de nieuwe RS6 hebt gereden. Je staat morgen weer ingepland als Valet Parker en bent benieuwd wat voor moois je dan weer mag starten en verrijden.

Koffie?

Heb ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon omschreven? Solliciteer vandaag nog en je ontvang van mij een reactie! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie.

 • Cv
 • Motivatiebrief en hoe jij het liefst je koffie drinkt
 • Niet verplicht maar wel extra fijn: een foto, zodat we achter jouw verhaal een gezicht in beeld hebben :-)

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Arthur van Diest - 020 - 702 73 23 / 06 - 11 16 60 03

Recruiter D&B The Mobility Group

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl