Chauffeur

Werken als privé chauffeur?

Laten we eerlijk zijn, je kan een baan zoeken bij de supermarkt om de hoek, maar je kan ook bij ons werken als studentchauffeur. Naast studeren moet je tegenwoordig ook ernaast werken om je dure studentenleven te kunnen betalen. Natuurlijk zoek je dan een leuke bijbaan met een goed salaris dat flexibel is. Bij D&B ben je dan op het juiste adres! Wij bieden een afwisselende bijbaan aan waar jij in luxe dure auto’s mag rijden, goed verdient én lekker sociaal aan werk bent. En het mooiste: je bent je eigen baas van je eigen rooster. Sounds great, doesn’t it? Kom bij D&B werken en ontdek het zelf.

Locatie: Regio Amsterdam / Schiphol
Beschikbare werkdagen: maandag t/m zondag

Wat wij jou bieden

 • Rijden in droomauto’s en veel andere mooie auto’s;
 • Eigen baas van jouw rooster: via onze app plan jij jezelf in;
 • Een goed salaris;
 • 8% vakantiegeld waar je niet op hoeft te wachten, deze betalen we heel fijn elke keer direct uit;
 • Ongekend gezellige werksfeer en waar je zeker weten vrienden aan overhoudt;
 • Een goed netwerk voor later. Als chauffeur kom je terecht in het bedrijfsleven met allerlei interessante en succesvolle mensen. Erg handig voor je eigen netwerk voor later na je studie; 
 • Afwisselend werk met alles wat te maken heeft met auto rijden!

Wat wij van jou vragen

 • In het bezit van rijbewijs B. minimaal 6 maanden;
 • Minimaal 1 dag per week beschikbaar;
 • Veel verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt duidelijk affiniteit met premium service en met auto’s;
 • Je beschikt over studenten ov-kaart of eigen vervoer;
 • In een pak werken (en aanschaffen) is voor jou no problemo!

Als Studentchauffeur aan de slag

Check eerst deze video! Als studentchauffeur ben jij veelzijdig getalenteerd en flexibel inzetbaar. Bij D&B hebben wij namelijk een grote diversiteit aan opdrachtgevers en diensten die jou gegarandeerd veel afwisseling aanbiedt. Als chauffeur bij D&B is elke dag anders, because let’s be real een functie zonder een beetje afwisseling is toch saai?! Dus hoppa: op maandagochtend nog voor je colleges een kort hiker-ritje oppakken, op donderdagmiddag een rit als privéchauffeur en op zaterdag naar Schiphol voor een dienst als Valet Parker: jouw week ziet er elke week anders uit en daar hou jij van. Je bent open-minded en nieuwsgierig als het aankomt op de diensten, maar ook sociaal en je gaat altijd door totdat je werk af is. Want een succesvol afgerond dienst betekent een gelukkige klant dus ook jij bent blij.

Koffie?

Kan je niet wachten om te beginnen en om te laten zien wat voor winnaarsmentaliteit jij hebt? Grijp je kans en solliciteer vandaag! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie. Tot snel nieuwe collega!

 • Cv
 • Motivatiebrief inclusief hoe jij het liefst je koffie drinkt :-)
 • Niet verplicht maar wel extra fijn: een foto, zodat we achter jouw verhaal een gezicht in beeld hebben :-)

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

 

Arthur van Diest - 020 - 702 73 23 / 06 - 11 16 60 03

Recruiter D&B The Mobility Group


Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl