Kantoor
Sorry! De zoekactie heeft geen resultaat opgeleverd. Wij kunnen geen passende vacature voor je vinden.
Pas de filters aan om verder te zoeken.

Waarom aan de slag op ons hoofdkantoor?

Kom jij bij ons werken? Dan kom je bij een jonge en energieke organisatie waar volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling en groei. Je bent omgeven door enthousiaste en gedreven collega’s die net als jij een bewuste keuze hebben gemaakt voor D&B. Binnen D&B The Mobility Group werken we hard om niet de grootste, maar vooral de beste te zijn in ons vakgebied! Maar het blijft niet alleen bij hard werken...

Met meer dan 500 studentchauffeurs, kennen wij het motto “work hard, play hard” maar al te goed en maken we ondertussen ook veel lol. Zo organiseren we natuurlijk ook regelmatig borrels en leuke uitjes! Bovendien is ons kantoor en onze werkomgeving voorzien van alles wat jij je maar kan wensen. Een coffeebar, bedrijfsrestaurant met gezond, lekker en verrassend eten. Gratis fruit, blikjes frisdrank en iedere vrijdag wordt er geborreld. Maar ook een daktuin van 800 m2, state-of-the-art vergaderfaciliteiten en een tafelvoetbaltafel. 

Lees meer over D&B The Mobility Group

Waarom aan de slag op ons hoofdkantoor?

Wil je geen vacature missen?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste vacatures die voor jou interessant zijn.

Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl