Kantoor

Customer Service Agent - Schiphol Valet Parking

In opdracht van luchthaven Schiphol is D&B op zoek naar een interim customer service agent voor een periode van 4 maanden. Wij zoeken een nieuwe collega met een groot inlevingsvermogen, die zijn/haar positieve en commerciële instelling niet uit het oog verliest. Met jouw probleemoplossend talent streef jij altijd naar de hoogst haalbare klanttevredenheid. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schade- en klachtafhandeling van de officiële Valet Parking producten van Schiphol. Aan jou de taak om alle klanten, ondanks de klacht en/of schade, alsnog met een positieve ervaring achter te laten. Wil jij in een dynamische omgeving werken, met leuke jonge collega's, waar het 24/7 leeft en houd jij ervan om in contact te staan met mensen? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature.

Een dag als customer service agent:

In de ochtend begin je met een bakje koffie of thee en het openen van de mailbox. Voordat je helemaal in de mailtjes duikt controleer je de dagelijkse rapportages uit de operatie. Deze rapportages gecombineerd met een mailtjes geven je goede input voor je verdere planning. Want heb je eenmaal alles op een rijtje is het tijd om terugkoppeling te geven. Sommige klachten zijn snel opgelost terwijl bij andere wat meer tijd nodig is voor een gedegen onderzoek. Voor zo’n onderzoek moet de tijd genomen worden dus plan je dit in voor later op de dag. Nu eerst even die ene klant terugbellen welke nog wat vragen had en graag toch telefonisch contact wil. Iedere klacht of (schade)melding heeft zijn eigen dossier welke bijgehouden moet worden, dus dat telefoongesprek zet je nog om in een bericht naar de klant zodat deze goed op de hoogte gehouden wordt en alles correct gedocumenteerd wordt.

Als klantenservice medewerker ben je aanspreekpunt van de klanten welke een variatie aan vragen of problemen hebben. Per dag ontvang je een verschillend aantal berichten welke allemaal hun eigen reactie nodig hebben. Hiervoor weet jij feilloos te schakelen tussen verschillende contacten zoals klanten, de operatie of andere partners. Hierbij is het belangrijk dat jij je staande kan houden in een drukke omgeving. Afhankelijk van het seizoen en/of vakanties kan de werkdruk variëren. 

Wat je nog meer doet:

 • Terugkoppeling naar chauffeurs die betrokken zijn bij een schadegeval en/of klacht;
 • Maandelijkse rapportage richting opdrachtgever Schiphol;
 • Ondersteunen van het managementteam van Schiphol Valet Parking met administratieve en ad-hoc werkzaamheden;
 • Opstellen van (kwaliteits-)verbeteringsvoorstellen.

Locatie: Schiphol
Werktijden: tussen 09:00 - 18:00 uur
Beschikbare werkdagen: maandag t/m vrijdag (bij voorkeur 3/4 dagen per week)

Wat wij bieden:

 • Een levendige werkomgeving met een team van gezellige collega’s;
 • Een laptop en mobiele telefoon voor het uitvoeren van je werkzaamheden;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;

Wat wij vragen:

 • MBO+ met HBO werk- en denkniveau;
 • Je weet als geen ander hoe je om moet gaan met vertrouwelijke informatie;
 • Je hebt affiniteit met zakelijke omgeving en klantcontact; 
 • Je bent communicatief sterk en hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen;
 • Je gaat nauwkeurig te werk als het aankomt op e-mailverkeer en administratie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent woonachtig in omgeving Schiphol, of je vindt het niet erg om te reizen;

Koffie?

Heb ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon omschreven? Solliciteer vandaag nog en je ontvangt binnen 5 werkdagen van mij een reactie. Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie.

 • Cv
 • Motivatiebrief inclusief hoe jij het liefst je koffie drinkt ;-)

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Arthur van Diest - 020 - 702 73 23 / 06 - 11 16 60 03
Edmar Verheij - 020 - 702 73 01 / 06 - 21 95 63 79

Recruiters D&B The Mobility Group

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl