Kantoor

Personeelsplanner (parttime)

Als Personeelsplanner bepaal je iedere dag mede ons succes. Lukt het jou om de belangen van de klanten, onze medewerkers en de financiële doelstellingen te behartigen? En nog belangrijker: haal je plezier en energie uit de dynamiek van dit dagelijkse spel en de intensieve samenwerking binnen het team, medewerkers en de managers? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Als Personeelsplanner aan de slag

Wij zoeken een nieuwe collega die verantwoordelijk is voor de perfecte match tussen medewerker en opdrachtgever. Tenminste, als je een beetje van puzzelen houdt, niet bang bent om de telefoon op te nemen en het fijn vindt als de dag voorbij vliegt. Per direct zijn wij op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken maar ook zeker niet bang is om hulp of advies te vragen wanneer dit nodig is. Als Planner bij D&B The Mobility Group sta je, ondanks de hectiek, met beide benen op de grond. Je voelt feilloos aan wat de opdrachtgever wenst, neemt geen genoegen met halve informatie en streeft altijd naar een hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast stimuleer je onze medewerkers boven zichzelf uit te stijgen en weet je hen, dankzij jouw communicatieve skills, snel in jouw enthousiasme mee te krijgen. Jij bent een kanjer als het gaat om relatiebeheer. Het onderhouden en uitbreiden van het klantennetwerk is dan ook een belangrijke taak in jouw functie. Als echte ondernemer pak jij je kansen, ben je stressbestendig en sta je bovenal energiek en positief ingesteld. 

Wat je verder ook doet

 • Het onderhouden van contact met de opdrachtgevers;
 • Het aannemen en behandelen van nieuwe aanvragen voor chauffeursdiensten;
 • Administratieve handelingen (zoals het invoeren van uren en controleren van declaraties);
 • Helpen met het organiseren van borrels en/of andere activiteiten;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het vergroten van de loyaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers;
 • Bij de planning zijn er 2 diensten 06:30 – 15:00 en 09:30 – 18:00 waarvan jij er een werkt. Een rooster wordt gemaakt in goed overleg met je collega’s;
 • Daarnaast draai je mogelijk mee met de noodtelefoon. Eens in de vier weken ben jij verantwoordelijk voor de noodtelefoon en hiervoor ontvang jij een vergoeding per week dat je de noodtelefoon hebt.

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring en leeftijd;
 • Een laptop en smartphone, maar ook alles wat je nodig hebt voor een fijne thuiswerkplek;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis (o.b.v. fulltime);
 • Gezellige en informele werkplek met veel ontwikkelmogelijkheden en online cursussen;
 • Doorgroeiperspectief binnen onze organisatie, taylormade op jouw ambities en wensen: we build on talent & succes;
 • Liefde gaat door de maag en daarom bieden wij op kantoor dagelijks een heerlijke lunch verzorgd door We Canteen, onbeperkt lekkere koffie, en (buiten de corona periode) ook vrijdagmiddag borrels;
 • Tot slot organiseren wij regelmatig (buiten de corona periode) leuke teamactiviteiten, uitjes en een jaarlijks feest voor alle D&B-ers zodat je straks nog meer deel uitmaakt van de D&B familie;
 • Al met al dus een behoorlijk uitdagende job met veel vrijheid.

Wat wij vragen

 • MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent resultaatgericht en ziet overal een oplossing voor;
 • Je hebt stalen zenuwen en je laat je niet kisten door tijdsdruk en deadlines; 
 • Je staat bekend als een communicatietalent (Nederlands in woord en geschrift);
 • Je bent een echte teamplayer maar je kan ook zelfstandig zaken oppakken. 

Koffie?

Heb ik jouw volgende stap beschreven? Stuur dan jouw CV in combinatie met een motivatiebrief toe en geef daarin aan waarom jij geschikt bent voor deze functie.
Tot snel!

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Arthur van Diest - 020 - 702 73 23 / 06 - 11 16 60 03

Recruiter D&B The Mobility Group

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! Wanneer jij solliciteert, zullen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dus gaan wij daarna samen met jou op zoek naar de mens achter het cv en de klik die jij hebt met D&B.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw vragen.

Benieuwd naar de procedure die wij volgen? Check it out!

Sollicitatieproces
Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven.

Meer over The Happy Few
Contactgegevens

D&B The Mobility Group
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

020 751 66 77
werken@db.nl